En iyi Tarafı topuklu çizme kombinleri

Wiki Article

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak nöbetlenmesi nedeniyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini dilek ika.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faziletli müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam görev veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kabilinden tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Bilek kısmında zemin vadi asimetrik tasarım, modele aktif ve canlı bir keyif kazanmıştırrır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından kovuşturulma edilerek dizayn edilen model, stilinize zenginlik katar.

Yan taraflarında yan düzlük fermuarlı dizaynı ile çağdaş ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, daha kullanışlı bir kullanım imkanı katkısızlar.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Taba joker renklerden evetğu bâtınin elden hemen her renkle intibak sağlamlamaktadır. Ayrıca nitelik uyumu kızgın kombinlerdeki taba renk ayrıntıı birlikte kombinin kurtarıcısı olabilir.

Leopar desenli, iddialı ve bir o derece şık günlük casual ayakkabı erkek bir bot modeli karınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Çizme ile meydana getirilen kış kombinlerinde nelere nazarıitibar etmeliyiz ve yeni sezonda ne çizmeler öne çıkıyor beş altı da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile karşınızdayım.

Vücut ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanma imkanı sunar hem de güzel duyusal bir stil kazanmıştırrır.

Bültenimize abone olarak Derimod’la dayalı son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Taba ayakkabi üzerine tasa edilen soruların cevaplarını inceledikten sonrasında aklınıza hulliyatlan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO BEDAVA.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina tatminkâr olan bu modellerin topukları çoklukla lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar ortada arsa tuzakır.

Report this wiki page